PROGRAMME TV

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
00:00 
 
Sickline Kayaking

SPORT - NAUTIQUES - 60 min


Sickline Kayaking

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
01:00 
 
Tour de France à la voile

SPORT - VOILE - 60 min

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
02:00 
 
The World Sailing Show

SPORT - VOILE - 30 min


The World Sailing Show

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
02:30 
 
Speed Catamarans GC32

SPORT - VOILE - 30 min


Speed Catamarans GC32


Preview

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
03:00 
 
Jet Ski World Series

SPORT - JET SKI - 60 min


Jet Ski World Series

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
04:00 
 
Ocean Safari: Kenya

DOCUMENTAIRE - AVENTURES - 30 min


Ocean Safari: Kenya


Episode 1
Synopsis: Andi is on a mission to discover the Tana River, Kenya's longest river with a unique rapids system. In order to truly experience this region of the Tana, Andi has to learn to navigate the waters on a kayak. She tracks down river expert and professional Kayaker Kris Collyer and challenges him to learn his skill in three days. Andi is tested when she almost drowns trying to complete her mission.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
04:30 
 
Ocean Safari: Kenya

DOCUMENTAIRE - AVENTURES - 30 min


Ocean Safari: Kenya


Episode 2
Synopsis: Andi is on a mission to discover the Kilifi Creek, a diverse marine ecosystem. Andi will need to learn to sail in three days in order to truly experience the creek. Andi goes 3 Degrees South to meet Kevin, a local sailor who patiently teaches Andi the skills she needs in 3 days. A true local experience is waiting if she can complete her mission but failure is always lurking.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
05:00 
 
Facing Waves

DOCUMENTAIRE - SPORT - 60 min


Facing Waves


Episode 1

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
06:00 
 
IQFOiL International Games - Cádiz

SPORT - PLANCHE À VOILE - 30 min


IQFOiL International Games - Cádiz

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
06:30 
 
Wakeboard World Championship

SPORT - EXTRÊMES - 30 min


Wakeboard World Championship

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
07:00 
 
Sickline Kayaking

SPORT - NAUTIQUES - 60 min


Sickline Kayaking

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
08:00 
 
NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
09:00 
 
One with Water

MAGAZINE - SPORTIF - 30 min


One with Water

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
09:30 
 
Journey to Giglio

DOCUMENTAIRE - VOYAGE - 30 min


Journey to Giglio


Synopsis: ''South African host Andi van Zyl meets Nick Sloane, director of the biggest salvage project ever attempted, in an exclusive interview one year after the tragic Concordia crash. On her visit she meets with locals to see how the island of Giglio is accommodating a new wave of tourism.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
10:00 
 
Jet Ski World Series

SPORT - JET SKI - 60 min


Jet Ski World Series

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
11:00 
 
Ocean Safari: Kenya

DOCUMENTAIRE - AVENTURES - 30 min


Ocean Safari: Kenya


Episode 1
Synopsis: Andi is on a mission to discover the Tana River, Kenya's longest river with a unique rapids system. In order to truly experience this region of the Tana, Andi has to learn to navigate the waters on a kayak. She tracks down river expert and professional Kayaker Kris Collyer and challenges him to learn his skill in three days. Andi is tested when she almost drowns trying to complete her mission.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
11:30 
 
Ocean Safari: Kenya

DOCUMENTAIRE - AVENTURES - 30 min


Ocean Safari: Kenya


Episode 2
Synopsis: Andi is on a mission to discover the Kilifi Creek, a diverse marine ecosystem. Andi will need to learn to sail in three days in order to truly experience the creek. Andi goes 3 Degrees South to meet Kevin, a local sailor who patiently teaches Andi the skills she needs in 3 days. A true local experience is waiting if she can complete her mission but failure is always lurking.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
12:00 
 
Tour de France à la voile

SPORT - VOILE - 60 min

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
13:00 
 
Facing Waves

DOCUMENTAIRE - SPORT - 60 min


Facing Waves


Episode 1

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
14:00 
 
The World Sailing Show

SPORT - VOILE - 30 min


The World Sailing Show

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
14:30 
 
Speed Catamarans GC32

SPORT - VOILE - 30 min


Speed Catamarans GC32


Preview

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
15:00 
 
One with Water

MAGAZINE - SPORTIF - 30 min


One with Water

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
15:30 
 
Journey to Giglio

DOCUMENTAIRE - VOYAGE - 30 min


Journey to Giglio


Synopsis: ''South African host Andi van Zyl meets Nick Sloane, director of the biggest salvage project ever attempted, in an exclusive interview one year after the tragic Concordia crash. On her visit she meets with locals to see how the island of Giglio is accommodating a new wave of tourism.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
16:00 
 
IQFOiL International Games - Cádiz

SPORT - PLANCHE À VOILE - 30 min


IQFOiL International Games - Cádiz

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
16:30 
 
Wakeboard World Championship

SPORT - EXTRÊMES - 30 min


Wakeboard World Championship

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
17:00 
 
NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
18:00 
 
Jet Ski World Series

SPORT - JET SKI - 60 min


Jet Ski World Series

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
19:00 
 
Ocean Safari: Kenya

DOCUMENTAIRE - AVENTURES - 30 min


Ocean Safari: Kenya


Episode 1
Synopsis: Andi is on a mission to discover the Tana River, Kenya's longest river with a unique rapids system. In order to truly experience this region of the Tana, Andi has to learn to navigate the waters on a kayak. She tracks down river expert and professional Kayaker Kris Collyer and challenges him to learn his skill in three days. Andi is tested when she almost drowns trying to complete her mission.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
19:30 
 
Ocean Safari: Kenya

DOCUMENTAIRE - AVENTURES - 30 min


Ocean Safari: Kenya


Episode 2
Synopsis: Andi is on a mission to discover the Kilifi Creek, a diverse marine ecosystem. Andi will need to learn to sail in three days in order to truly experience the creek. Andi goes 3 Degrees South to meet Kevin, a local sailor who patiently teaches Andi the skills she needs in 3 days. A true local experience is waiting if she can complete her mission but failure is always lurking.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
20:00 
 
Of Men and Mavericks

DOCUMENTAIRE - AVENTURES - 60 min


Of Men and Mavericks


Synopsis: After getting inspired by Chasing Mavericks, a movie featuring Gerard Butler, Of Men and Mavericks covers the story of surfing legends like Peter Mel, Jeff Clark and Mark Foo in their attempts to surf mavericks. They recount their first ventures in the Half Moon Bay spot and how they managed to conquer waves that reached more than 8 meters of height. Their perseverance, enthusiasm and willingness got them time after time into the cold waters of San Francisco to attempt a dangerous task that could have fatal repercussions. Their goal: to surf some of the biggest waves in the world. Follow the path of these brave surfers who leave it all behind to surf big waves, on Nautical Channel.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
21:00 
 
Beneath the Surface

DOCUMENTAIRE - SPORT - 30 min


Beneath the Surface


Synopsis: Big wave surfer Andrew Cotton, a plumber and father of two from Devon, hit the headlines in 2014 when it was rumoured that he had surfed the world's biggest wave, estimated at 80ft. In this one-off 30-minute documentary, Andrew and his team of surfers, sailors and adventurers put everything on hold as they secretly chase a wave that emerges only a handful of times each year, giving only hours of warning. Taking a boat eight miles off the coast of Ireland, the team battle the extreme cold and fierce weather conditions, whilst mapping the ocean's swell, in order to try and catch one almighty ride. Far from home and with the days getting shorter, frustration sets in as the window of opportunity gets smaller.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
21:30 
 
Vilanculos Downwind

SPORT - MULTI S - 30 min


Vilanculos Downwind

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
22:00 
 
Spirit of Yachting

DOCUMENTAIRE - SPORT - 30 min


Spirit of Yachting


Rolex Middle Sea Race
Synopsis: Filmed in some of the most idyllic waterside locations, the Spirit of Yachting XVIII series tells the stories behind the races and reveals the passion, emotion and dedication needed to take part in the world of professional yachting. The seven shows follow the yachting regattas through the eyes of all those involved, featuring some of the world's most incredible coastlines, and giving you an inside and unique look into life on the water.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
22:30 
 
Spirit of Yachting

DOCUMENTAIRE - SPORT - 30 min


Spirit of Yachting


Sydney Hobart Yacht Race
Synopsis: The definitive blue water classic, which for the past 73 years has enticed, captivated and challenged sailors from around the world. The Rolex Sydney Hobart Yacht Race has become an icon of Australia's summer sport, ranking in public interest with such national events as the Melbourne Cup, the Australian Open tennis and the Boxing Day cricket test. It starts from Sydney Harbour and the 628 nautical mile sailing adventure full of drama, spectacle and camaraderie which is watched by hundreds of thousands of festive spectators, is one of the sports iconic sights.

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
23:00 
 
One with Water

MAGAZINE - SPORTIF - 30 min


One with Water

NAUTICAL CHANNELCE JOUR 
23:30 
 
Journey to Giglio

DOCUMENTAIRE - VOYAGE - 30 min


Journey to Giglio


Synopsis: ''South African host Andi van Zyl meets Nick Sloane, director of the biggest salvage project ever attempted, in an exclusive interview one year after the tragic Concordia crash. On her visit she meets with locals to see how the island of Giglio is accommodating a new wave of tourism.