PROGRAMME TV

CNBC EUROPECE JOUR 
00:30 
 
THE LEADERSHIP LEAGUE

MAGAZINE - 30 min


THE LEADERSHIP LEAGUE


Synopsis: In conversation with CNBC's Julianna Tatelbaum, NBA's Deputy Commissioner and Chief Operating Officer, Mark Tatum draws upon his 22 years with the organisation to discuss the impact of the pandemic on basketball, the importance of international diversity within the sport and using the brand's platform to fight social injustice.

CNBC EUROPECE JOUR 
01:00 
 
MANAGING ASIA

MAGAZINE - 30 min


MANAGING ASIA


Présentation: Christine Tan
Synopsis: Managing Asia is a series of in-depth conversations with some of the most influential business leaders in Asia today, who are changing the business landscape on the continent. Join host Christine Tan, as she interviews CEOs and entrepreneurs about various issues, as well as their professional inspirations and goals.

CNBC EUROPECE JOUR 
01:30 
 
CNBC CONVERSATION: DAMBISA MOYO, ECONOMIST AND AUTHOR

MAGAZINE - 30 min


CNBC CONVERSATION: DAMBISA MOYO, ECONOMIST AND AUTHOR


Synopsis: The CNBC Conversation is a series of in-dept interviews with various influential individuals, including politicians, businessmen and entertainers. Join to hear them share opinions on different subjects and talk about their work and careers.

CNBC EUROPECE JOUR 
02:00 
 
CNBC MEETS

MAGAZINE - 30 min


CNBC MEETS


Synopsis: Tania Bryer interviews some of the most powerful and recognisable names in the world. Featuring guests from a diverse range of industries, Tania discusses both their professional and personal lives, revealing the people behind the names.

CNBC EUROPECE JOUR 
02:30 
 
THE LEADERSHIP LEAGUE

MAGAZINE - 30 min


THE LEADERSHIP LEAGUE


Synopsis: In conversation with CNBC's Julianna Tatelbaum, NBA's Deputy Commissioner and Chief Operating Officer, Mark Tatum draws upon his 22 years with the organisation to discuss the impact of the pandemic on basketball, the importance of international diversity within the sport and using the brand's platform to fight social injustice.

CNBC EUROPECE JOUR 
03:00 
 
MANAGING ASIA

MAGAZINE - 30 min


MANAGING ASIA


Présentation: Christine Tan
Synopsis: Managing Asia is a series of in-depth conversations with some of the most influential business leaders in Asia today, who are changing the business landscape on the continent. Join host Christine Tan, as she interviews CEOs and entrepreneurs about various issues, as well as their professional inspirations and goals.

CNBC EUROPECE JOUR 
03:30 
 
CNBC CONVERSATION: DAMBISA MOYO, ECONOMIST AND AUTHOR

MAGAZINE - 30 min


CNBC CONVERSATION: DAMBISA MOYO, ECONOMIST AND AUTHOR


Synopsis: The CNBC Conversation is a series of in-dept interviews with various influential individuals, including politicians, businessmen and entertainers. Join to hear them share opinions on different subjects and talk about their work and careers.

CNBC EUROPECE JOUR 
04:00 
 
CNBC MEETS

MAGAZINE - 30 min


CNBC MEETS


Synopsis: Tania Bryer interviews some of the most powerful and recognisable names in the world. Featuring guests from a diverse range of industries, Tania discusses both their professional and personal lives, revealing the people behind the names.

CNBC EUROPECE JOUR 
04:30 
 
THE LEADERSHIP LEAGUE

MAGAZINE - 30 min


THE LEADERSHIP LEAGUE


Synopsis: In conversation with CNBC's Julianna Tatelbaum, NBA's Deputy Commissioner and Chief Operating Officer, Mark Tatum draws upon his 22 years with the organisation to discuss the impact of the pandemic on basketball, the importance of international diversity within the sport and using the brand's platform to fight social injustice.

CNBC EUROPECE JOUR 
05:00 
 
AMERICAN GREED: BILLIONAIRE BOYS BUST

DOCUMENTAIRE - SOCIÉTÉ - 60 min


AMERICAN GREED: BILLIONAIRE BOYS BUST


Synopsis: American Greed is a documentary series focussing on the largest white-collar crimes, also known as financial or corporate crimes, throughout the history of America. We explore the lengths these opportunistic scam artists go to for their own personal gain. From creating millions of dollars in counterfeit cash to lawyers preying on vulnerable victims, diabolical Ponzi schemes to faked deaths, these remarkable crimes will both shock and fascinate you. The masterminds behind theses flawed plans certainly learn one thing; crime doesn't pay. Narrated by American actor Stacy Keach.

CNBC EUROPECE JOUR 
06:00 
 
MANAGING ASIA

MAGAZINE - 30 min


MANAGING ASIA


Présentation: Christine Tan
Synopsis: Managing Asia is a series of in-depth conversations with some of the most influential business leaders in Asia today, who are changing the business landscape on the continent. Join host Christine Tan, as she interviews CEOs and entrepreneurs about various issues, as well as their professional inspirations and goals.

CNBC EUROPECE JOUR 
06:30 
 
CNBC CONVERSATION: DAMBISA MOYO, ECONOMIST AND AUTHOR

MAGAZINE - 30 min


CNBC CONVERSATION: DAMBISA MOYO, ECONOMIST AND AUTHOR


Synopsis: The CNBC Conversation is a series of in-dept interviews with various influential individuals, including politicians, businessmen and entertainers. Join to hear them share opinions on different subjects and talk about their work and careers.

CNBC EUROPECE JOUR 
07:00 
 
CNBC MEETS

MAGAZINE - 30 min


CNBC MEETS


Synopsis: Tania Bryer interviews some of the most powerful and recognisable names in the world. Featuring guests from a diverse range of industries, Tania discusses both their professional and personal lives, revealing the people behind the names.

CNBC EUROPECE JOUR 
07:30 
 
THE LEADERSHIP LEAGUE

MAGAZINE - 30 min


THE LEADERSHIP LEAGUE


Synopsis: In conversation with CNBC's Julianna Tatelbaum, NBA's Deputy Commissioner and Chief Operating Officer, Mark Tatum draws upon his 22 years with the organisation to discuss the impact of the pandemic on basketball, the importance of international diversity within the sport and using the brand's platform to fight social injustice.

CNBC EUROPECE JOUR 
08:00 
 
LA FIÈVRE DU DOLLAR

DOCUMENTAIRE - SOCIÉTÉ - 60 min


LA FIÈVRE DU DOLLAR


Synopsis: American Greed is a documentary series focussing on the largest white-collar crimes, also known as financial or corporate crimes, throughout the history of America. We explore the lengths these opportunistic scam artists go to for their own personal gain. From creating millions of dollars in counterfeit cash to lawyers preying on vulnerable victims, diabolical Ponzi schemes to faked deaths, these remarkable crimes will both shock and fascinate you. The masterminds behind theses flawed plans certainly learn one thing; crime doesn't pay. Narrated by American actor Stacy Keach.

CNBC EUROPECE JOUR 
09:00 
 
ANSWERS WITH BAYLESS CONLEY

DOCUMENTAIRE - SOCIÉTÉ - 30 min


ANSWERS WITH BAYLESS CONLEY


Synopsis: Answers about life with Pastor Bayless Conley of Cottonwood Church in California, Bayless is known for his clear and practical sermons. As a teenager he got into drugs and alcohol for many years whilst searching for the truth, at once he began to read the Bible which helped him find the answers to the questions he was looking for. Therefore not only his past turned around but the sympathetic nature allowed him to appeal to many different people as well.

CNBC EUROPECE JOUR 
09:30 
 
THE LEADERSHIP LEAGUE

MAGAZINE - 30 min


THE LEADERSHIP LEAGUE


Synopsis: In conversation with CNBC's Julianna Tatelbaum, NBA's Deputy Commissioner and Chief Operating Officer, Mark Tatum draws upon his 22 years with the organisation to discuss the impact of the pandemic on basketball, the importance of international diversity within the sport and using the brand's platform to fight social injustice.

CNBC EUROPECE JOUR 
10:00 
 
MANAGING ASIA

MAGAZINE - 30 min


MANAGING ASIA


Présentation: Christine Tan
Synopsis: Managing Asia is a series of in-depth conversations with some of the most influential business leaders in Asia today, who are changing the business landscape on the continent. Join host Christine Tan, as she interviews CEOs and entrepreneurs about various issues, as well as their professional inspirations and goals.

CNBC EUROPECE JOUR 
10:30 
 
CNBC CONVERSATION

MAGAZINE - 30 min


CNBC CONVERSATION


Synopsis: The CNBC Conversation is a series of in-dept interviews with various influential individuals, including politicians, businessmen and entertainers. Join to hear them share opinions on different subjects and talk about their work and careers.

CNBC EUROPECE JOUR 
11:00 
 
LA FIÈVRE DU DOLLAR

DOCUMENTAIRE - SOCIÉTÉ - 60 min


LA FIÈVRE DU DOLLAR


Synopsis: American Greed is a documentary series focussing on the largest white-collar crimes, also known as financial or corporate crimes, throughout the history of America. We explore the lengths these opportunistic scam artists go to for their own personal gain. From creating millions of dollars in counterfeit cash to lawyers preying on vulnerable victims, diabolical Ponzi schemes to faked deaths, these remarkable crimes will both shock and fascinate you. The masterminds behind theses flawed plans certainly learn one thing; crime doesn't pay. Narrated by American actor Stacy Keach.

CNBC EUROPECE JOUR 
12:00 
 
CNBC SPORTS: US PGA (8 PARTS)HRS : PGA TOUR: 3M OPEN

SPORT - GOLF - 120 min


CNBC SPORTS: US PGA (8 PARTS)HRS : PGA TOUR: 3M OPEN


Synopsis: 3M Open.

CNBC EUROPECE JOUR 
14:00 
 
MOBIL 1 THE GRID

MAGAZINE - SPORT - 30 min


MOBIL 1 THE GRID


Synopsis: CNBC Sports offers every sports fan a front row ticket to some of the biggest sporting events around the world. From the excitement of the PGA Golf circuit to highlights from recent yachting and motor sports events.

CNBC EUROPECE JOUR 
14:30 
 
TOUR DE HONGRIE

SPORT - CYCLISME - 60 min


TOUR DE HONGRIE


Synopsis: Cyclisme.

CNBC EUROPECE JOUR 
15:30 
 
SPIRIT OF YACHTING

DOCUMENTAIRE - SPORT - 30 min


SPIRIT OF YACHTING


Synopsis: Documentary series exploring the exciting world of sailing and the most important sailing events which take place all around the world. Each episode is dedicated to a specific sailing competition, telling the stories of the passionate people who participate, including events such as The Giraglia Rolex Cup or The Rolex Sydney-Hobart Yacht Race.

CNBC EUROPECE JOUR 
16:00 
 
CNBC MEETS

MAGAZINE - 30 min


CNBC MEETS


Synopsis: Tania Bryer interviews some of the most powerful and recognisable names in the world. Featuring guests from a diverse range of industries, Tania discusses both their professional and personal lives, revealing the people behind the names.

CNBC EUROPECE JOUR 
16:30 
 
THE LEADERSHIP LEAGUE

MAGAZINE - 30 min


THE LEADERSHIP LEAGUE


Synopsis: In conversation with CNBC's Julianna Tatelbaum, NBA's Deputy Commissioner and Chief Operating Officer, Mark Tatum draws upon his 22 years with the organisation to discuss the impact of the pandemic on basketball, the importance of international diversity within the sport and using the brand's platform to fight social injustice.

CNBC EUROPECE JOUR 
17:00 
 
LA FIÈVRE DU DOLLAR

DOCUMENTAIRE - SOCIÉTÉ - 60 min


LA FIÈVRE DU DOLLAR


Synopsis: American Greed is a documentary series focussing on the largest white-collar crimes, also known as financial or corporate crimes, throughout the history of America. We explore the lengths these opportunistic scam artists go to for their own personal gain. From creating millions of dollars in counterfeit cash to lawyers preying on vulnerable victims, diabolical Ponzi schemes to faked deaths, these remarkable crimes will both shock and fascinate you. The masterminds behind theses flawed plans certainly learn one thing; crime doesn't pay. Narrated by American actor Stacy Keach.

CNBC EUROPECE JOUR 
18:00 
 
MANAGING ASIA

MAGAZINE - 30 min


MANAGING ASIA


Présentation: Christine Tan
Synopsis: Managing Asia is a series of in-depth conversations with some of the most influential business leaders in Asia today, who are changing the business landscape on the continent. Join host Christine Tan, as she interviews CEOs and entrepreneurs about various issues, as well as their professional inspirations and goals.

CNBC EUROPECE JOUR 
18:30 
 
CNBC CONVERSATION

MAGAZINE - 30 min


CNBC CONVERSATION


Synopsis: The CNBC Conversation is a series of in-dept interviews with various influential individuals, including politicians, businessmen and entertainers. Join to hear them share opinions on different subjects and talk about their work and careers.

CNBC EUROPECE JOUR 
19:00 
 
CNBC MEETS

MAGAZINE - 30 min


CNBC MEETS


Synopsis: Tania Bryer interviews some of the most powerful and recognisable names in the world. Featuring guests from a diverse range of industries, Tania discusses both their professional and personal lives, revealing the people behind the names.

CNBC EUROPECE JOUR 
19:30 
 
THE LEADERSHIP LEAGUE

MAGAZINE - 30 min


THE LEADERSHIP LEAGUE


Synopsis: In conversation with CNBC's Julianna Tatelbaum, NBA's Deputy Commissioner and Chief Operating Officer, Mark Tatum draws upon his 22 years with the organisation to discuss the impact of the pandemic on basketball, the importance of international diversity within the sport and using the brand's platform to fight social injustice.

CNBC EUROPECE JOUR 
20:00 
 
LA FIÈVRE DU DOLLAR

DOCUMENTAIRE - SOCIÉTÉ - 60 min


LA FIÈVRE DU DOLLAR


Synopsis: American Greed is a documentary series focussing on the largest white-collar crimes, also known as financial or corporate crimes, throughout the history of America. We explore the lengths these opportunistic scam artists go to for their own personal gain. From creating millions of dollars in counterfeit cash to lawyers preying on vulnerable victims, diabolical Ponzi schemes to faked deaths, these remarkable crimes will both shock and fascinate you. The masterminds behind theses flawed plans certainly learn one thing; crime doesn't pay. Narrated by American actor Stacy Keach.

CNBC EUROPECE JOUR 
21:00 
 
THE TONIGHT SHOW STARRING JIMMY FALLON

MAGAZINE - DÉBAT - 180 min


THE TONIGHT SHOW STARRING JIMMY FALLON


Avec: Jason Sudeikis, Matt Damon, Jimmy Fallon
Présentation: Jimmy Fallon
Synopsis: Jimmy Fallon has been hosting this well known, late night talk show since early 2014, and shows no signs of slowing down. The seventh version of NBC's franchise, the Tonight Show, Fallon's slot has proved one of the most popular. Featuring guest interviews, musical performances, comedic sketches and entertaining games, the show has proved catalyst for viral videos.