PROGRAMME TV

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
00:00 
 
THE SITUATION ROOM

MAGAZINE - POLITIQUE - 60 min


THE SITUATION ROOM


Présentation: Wolf Blitzer
Synopsis: Wolf Blitzer is in the command center for breaking news, politics and extraordinary reports from around the world.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
01:00 
 
ERIN BURNETT OUTFRONT

INFORMATION - 60 min


ERIN BURNETT OUTFRONT


Synopsis: Erin Burnett stays ahead of the headlines, delivering a show that's in-depth and informative.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
02:00 
 
ANDERSON COOPER 360

INFORMATION - 60 min


ANDERSON COOPER 360


Présentation: Anderson Cooper
Synopsis: Anderson Cooper goes beyond the headlines to tell stories from many points of view, so you can make up your own mind about the news.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
03:00 
 
CUOMO PRIME TIME

MAGAZINE - DÉBAT - 60 min


CUOMO PRIME TIME


Synopsis: Chris Cuomo gets after it with newsmakers in Washington and around the world.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
04:00 
 
DON LEMON TONIGHT

MAGAZINE - DÉBAT - 120 min


DON LEMON TONIGHT


Synopsis: Don Lemon brings you the biggest stories, newsmakers and spirited conversations of the day.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
06:00 
 
CNN NEWSROOM WITH JOHN VAUSE

INFORMATION - 45 min


CNN NEWSROOM WITH JOHN VAUSE


Présentation: John Vause
Synopsis: Live from Atlanta, John Vause brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
06:45 
 
WORLD SPORT

MAGAZINE - SPORT - 15 min


WORLD SPORT


Synopsis: Daily sports show features major stories and issues making news in the world of sports.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
07:00 
 
CNN NEWSROOM WITH JOHN VAUSE

INFORMATION - 60 min


CNN NEWSROOM WITH JOHN VAUSE


Présentation: John Vause
Synopsis: Live from Atlanta, John Vause brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
08:00 
 
CNN NEWSROOM WITH ROSEMARY CHURCH

INFORMATION - 45 min


CNN NEWSROOM WITH ROSEMARY CHURCH


Présentation: Rosemary Church
Synopsis: Live from Atlanta, Rosemary Church brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
08:45 
 
WORLD SPORT

MAGAZINE - SPORT - 15 min


WORLD SPORT


Synopsis: Daily sports show features major stories and issues making news in the world of sports.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
09:00 
 
CNN NEWSROOM WITH ROSEMARY CHURCH

INFORMATION - 60 min


CNN NEWSROOM WITH ROSEMARY CHURCH


Présentation: Rosemary Church
Synopsis: Live from Atlanta, Rosemary Church brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
10:00 
 
CNN NEWSROOM WITH ISA SOARES

INFORMATION - 60 min


CNN NEWSROOM WITH ISA SOARES


Synopsis: Live from London, Isa Soares brings context and clarity to the day's top stories from around the world.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
11:00 
 
EARLY START

MAGAZINE - SOCIÉTÉ - 60 min


EARLY START


Synopsis: Get a jump on the day's news with Christine Romans and Laura Jarrett.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
12:00 
 
NEW DAY

MAGAZINE - SOCIÉTÉ - 150 min


NEW DAY


Synopsis: John Berman and Brianna Keilar report the latest news and top stories.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
14:30 
 
WORLD SPORT

MAGAZINE - SPORT - 30 min


WORLD SPORT


Synopsis: A comprehensive review of sports news from around the world, including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
15:00 
 
FIRST MOVE WITH JULIA CHATTERLEY

MAGAZINE - ECONOMIE - 45 min


FIRST MOVE WITH JULIA CHATTERLEY


Présentation: Julia Chatterley
Synopsis: Get a head start on what's moving the business agenda with Julia Chatterley live from the floor of the New York Stock Exchange.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
15:45 
 
CNN MARKETPLACE EUROPE

MAGAZINE - ECONOMIE - 15 min


CNN MARKETPLACE EUROPE


Présentation: Richard Quest
Synopsis: Every month, Anna Stewart and Nina Dos Santos delve into how innovation and technology are driving Europe's great recovery, speaking to top CEOs and exploring new trends.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
16:00 
 
CONNECT THE WORLD

MAGAZINE - SOCIÉTÉ - 45 min


CONNECT THE WORLD


Présentation: Becky Anderson
Synopsis: Connect the World takes viewers on a sweeping journey across continents, beyond headlines and into the stories changing our world.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
16:45 
 
WORLD SPORT

MAGAZINE - SPORT - 15 min


WORLD SPORT


Synopsis: A comprehensive review of sports news from around the world, including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
17:00 
 
CONNECT THE WORLD

MAGAZINE - SOCIÉTÉ - 45 min


CONNECT THE WORLD


Présentation: Becky Anderson
Synopsis: Connect the World takes viewers on a sweeping journey across continents, beyond headlines and into the stories changing our world.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
17:45 
 
MARKETPLACE MIDDLE EAST

MAGAZINE - ECONOMIE - 15 min


MARKETPLACE MIDDLE EAST


Présentation: John Defterios
Synopsis: The Middle East has abundant renewable energy options from solar, wind, and geothermal energy, just waiting for greater investment. How the region is turning the tide on climate change.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
18:00 
 
ONE WORLD WITH ZAIN ASHER

INFORMATION - 45 min


ONE WORLD WITH ZAIN ASHER


Synopsis: One World with Zain Asher offers a fresh and inclusive take on the top stories from Africa, Europe and beyond, giving every continent an equal voice.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
18:45 
 
AFRICAN VOICES CHANGEMAKERS

MAGAZINE - DÉCOUVERTE - 15 min


AFRICAN VOICES CHANGEMAKERS


Synopsis: African Voices starts a new chapter as we focus on some of the Changemakers who are coming up with innovative ways to have a positive impact on their communities.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
19:00 
 
AMANPOUR

MAGAZINE - SOCIÉTÉ - 60 min


AMANPOUR


Présentation: Christiane Amanpour
Synopsis: Christiane Amanpour provides her powerful interview skills and provocative analysis on global stories that matter to you.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
20:00 
 
HALA GORANI TONIGHT

INFORMATION - 60 min


HALA GORANI TONIGHT


Synopsis: Hala Gorani breaks down the day's news, curating the stories that matter and getting into exactly why they are important.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
21:00 
 
QUEST MEANS BUSINESS

MAGAZINE - ECONOMIE - 45 min


QUEST MEANS BUSINESS


Présentation: Richard Quest
Synopsis: Richard Quest presides over a cast of experts and correspondents to deliver unrivaled facts, figures and analysis from the business world, a nightly wealth check.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
21:45 
 
CNN MARKETPLACE EUROPE

MAGAZINE - ECONOMIE - 15 min


CNN MARKETPLACE EUROPE


Présentation: Richard Quest
Synopsis: Every month, Anna Stewart and Nina Dos Santos delve into how innovation and technology are driving Europe's great recovery, speaking to top CEOs and exploring new trends.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
22:00 
 
THE LEAD WITH JAKE TAPPER

INFORMATION - 60 min


THE LEAD WITH JAKE TAPPER


Présentation: Jake Tapper
Synopsis: Jake Tapper covers all the day's top stories around the country and the globe, from politics to money, sports to popular culture.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
23:00 
 
THE GLOBAL BRIEF WITH BIANCA NOBILO

INFORMATION - 30 min


THE GLOBAL BRIEF WITH BIANCA NOBILO


Synopsis: The Global Brief updates our audience on the important stories happening all around the world, in one succinct half hour.

CNN INTERNATIONALCE JOUR 
23:30 
 
WORLD SPORT

MAGAZINE - SPORT - 30 min


WORLD SPORT


Synopsis: A comprehensive review of sports news from around the world, including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.