PROGRAMME TV

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
00:00 
 
Bloomberg Daybreak: Australia

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 60 min


Bloomberg Daybreak: Australia


Synopsis: From New York and Sydney, the latest news impacting markets, business and finance around the world.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
01:00 
 
Bloomberg Daybreak: Asia

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 120 min


Bloomberg Daybreak: Asia


Synopsis: From New York and Hong Kong, the essential stories from the close of the US markets to the open of trading across Asia.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
03:00 
 
Bloomberg Markets: China Open

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 60 min


Bloomberg Markets: China Open


China Open
Synopsis: Be the first to know the latest news, receive important information and find out up to the minute business trends from markets in Hong Kong and on the mainland. Bloomberg Markets: China Open provides with the stories influencing the regional markets, brought by numerous journalists, analysts and experts from all over the world.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
04:00 
 
Bloomberg Markets: Asia

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 120 min


Bloomberg Markets: Asia


Asia
Synopsis: From Hong Kong, the most important global business and breaking markets news information as it happens.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
06:00 
 
Bloomberg Daybreak: Middle East

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 60 min


Bloomberg Daybreak: Middle East


Synopsis: From Dubai, connecting Asian markets to the European opens - this show focuses on global macro issues with a Middle Eastern context.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
07:00 
 
Bloomberg Daybreak: Europe

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 60 min


Bloomberg Daybreak: Europe


Synopsis: Market reports from London and overnight news from Wall Street - markets never sleep, and neither does Bloomberg News. Track investments 24 hours a day from around the world.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
08:00 
 
Bloomberg Markets

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 60 min

Europe
Synopsis: Anchored by Anna Edwards and Mark Cudmore, a fast-paced show of news and analysis, building towards the drama and excitement of the start of trading across the Continent.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
09:00 
 
Bloomberg Markets: European Open

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 60 min


Bloomberg Markets: European Open


European Open
Synopsis: Kick-start the trading day with Francine Lacqua and Tom Mackenzie from London bringing you news that no investor in Europe can afford to miss.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
10:00 
 
Bloomberg Surveillance

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 60 min


Bloomberg Surveillance


Early Edition
Synopsis: With Francine Lacqua from London, bringing insight on global markets and the top business stories of the day.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
11:00 
 
Bloomberg Surveillance

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 60 min


Bloomberg Surveillance


Early Edition
Synopsis: With Anna Edwards, Matt Miller, and Kailey Leinz from London, Berlin and New York, bringing insight on markets and the top stories of the day.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
12:00 
 
Bloomberg Surveillance

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 180 min


Bloomberg Surveillance


Synopsis: With Tom Keene, Jonathan Ferro, and Lisa Abramowicz from New York, bringing insight on global markets and the top business stories of the day.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
15:00 
 
Bloomberg Markets: The Open

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 60 min


Bloomberg Markets: The Open


Synopsis: Join host Jonathan Ferro as he highlights all the important news you need to know heading into the Opening Bell on Wall Street in New York City. He will show viewers all the latest charts in order to help them understand what to expect every trading day.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
16:00 
 
Bloomberg Markets: Americas

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 60 min


Bloomberg Markets: Americas


Americas
Synopsis: From New York, the most important global business and breaking markets news and information as it happens.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
17:00 
 
Bloomberg Markets: European Close

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 60 min


Bloomberg Markets: European Close


European Close
Synopsis: Analysing the major market moving stories across the day in Europe, hearing from the biggest newsmakers, and showcasing the unrivalled expertise of Bloomberg News.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
18:00 
 
Bloomberg Balance of Power

MAGAZINE - POLITIQUE - 60 min


Bloomberg Balance of Power


Synopsis: Informational programme covering stories about worldwide politics, business and everything in between. The journalists report on the top news stories from these two fields, and interview experts who share their thoughts on a wide range of relevant topics.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
19:00 
 
Bloomberg Crypto

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 30 min


Bloomberg Crypto


Synopsis: Bloomberg Crypto covers the people, transactions, and technology shaping decentralised finance. Your weekly source for the latest news, analysis and interviews with the most influential stakeholders.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
19:30 
 
Bloomberg Markets

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 30 min


Bloomberg Markets


Synopsis: Tune in to find out all the latest and most important business news, and don't miss a chance to hear what's happening in various markets across the globe.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
20:00 
 
Bloomberg Technology

MAGAZINE - SCIENTIFIQUE - 60 min


Bloomberg Technology


Synopsis: Hosted by Emily Chang from San Francisco, California, this captivating show focuses on global technology, innovation, and the future of business. It features original reporting and interesting interviews with various tech newsmakers- venture capitalists, CEOs, start-up entrepreneurs, and analysts.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
21:00 
 
Bloomberg Markets: The Close

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 90 min


Bloomberg Markets: The Close


The Close
Synopsis: Hosted by Scarlet Fu and Romaine Bostick, Bloomberg Markets: The Close brings you the latest market developments from the financial world. With experts providing detailed analysis the team cover the market's events right up to the closing seconds of trading. Featuring insight from investors and traders the show provides valuable information to anyone with an interest in the finance world.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
22:30 
 
Bloomberg Triple Take

MAGAZINE - L'ÉCONOMIE - 30 min


Bloomberg Triple Take


Synopsis: Three hosts, one topic, three takes. We take one issue affecting global markets and the economy and splits it into three angles. Hosted by Caroline Hyde, Romaine Bostick and Taylor Riggs.

BLOOMBERG TV EUROPECE JOUR 
23:00 
 
Bloomberg Technology

MAGAZINE - SCIENTIFIQUE - 60 min


Bloomberg Technology


Synopsis: Hosted by Emily Chang from San Francisco, California, this captivating show focuses on global technology, innovation, and the future of business. It features original reporting and interesting interviews with various tech newsmakers- venture capitalists, CEOs, start-up entrepreneurs, and analysts.