0h
 
 
 
1h
 
 
 
2h
 
 
 
3h
 
 
 
4h
 
 
 
5h
 
 
 
6h
 
 
 
7h
 
 
 
8h
 
 
 
9h
 
 
 
10h
 
 
 
11h
 
 
 
12h
 
 
 
13h
 
 
 
14h
 
 
 
15h
 
 
 
16h
 
 
 
17h
 
 
 
18h
 
 
 
19h
 
 
 
20h
 
 
 
21h
 
 
 
22h
 
 
 
23h
 
 

 PROGRAMME TV

GINXCE JOUR 
00:00 
 
ICONS

MAGAZINE - SPORT - 60 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
01:00 
 
CONNECTOR - THE CS:GO PODCAST

MAGAZINE - SPORT - 60 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
02:00 
 
THE FIRST HOUR

MAGAZINE - SPORT - 60 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
03:00 
 
SHUT UP & PLAY BEST OF: JACKBOX PARTY 6

MAGAZINE - SPORT - 30 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
03:30 
 
GAMES SET TO MUSIC

MAGAZINE - SPORT - 60 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
04:30 
 
PAUSE

AUTRE - 150 min


PAUSE


Synopsis: Autre.

GINXCE JOUR 
07:00 
 
DAILY DOWNLOAD REPLAY

MAGAZINE - SPORT - 90 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
08:30 
 
TOP 10

MAGAZINE - SPORT - 30 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
09:00 
 
THE FIRST HOUR

MAGAZINE - SPORT - 120 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
11:00 
 
TOP 10

MAGAZINE - SPORT - 120 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
13:00 
 
DAILY DOWNLOAD REPLAY

MAGAZINE - SPORT - 60 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
14:00 
 
THE FIRST HOUR

MAGAZINE - SPORT - 60 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
15:00 
 
MADDEN MASTERS

SPORT - 120 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
17:00 
 
THE FIRST HOUR

MAGAZINE - SPORT - 120 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
19:00 
 
101

MAGAZINE - SPORT - 180 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
22:00 
 
THE RACE ALL-STAR ESPORTS BATTLE

MAGAZINE - SPORT - 90 min

Synopsis: e-sport.

GINXCE JOUR 
23:30 
 
ICONS

MAGAZINE - SPORT - 30 min

Synopsis: e-sport.